Tuesday, August 19, 2008

Saleh Tawil & Shukur (Pengerusi Tetap) lagakan Dr.Rozaidah & Pn. Jamaliah untuk selamatkan Pn.Noraidah.

Dengarnya betul cerita ni.....tapi Pn Jamaliah akan tetap bertanding No. 2.

Entah apa strategi orang-orang ni untuk selamatkan Pn.Noraidah.

Sebelum ni sanggup jumpa Pn Jamaliah supaya lawan Dr.Rozaidah.

Pujian kepada Puan J, kerana tetap pendirian.

5 comments:

Usain Bolt said...

Saleh tawil walupun pendek tapi akalnya panjang. Tawil dalam bahasa arab maknanya panjang. Tapi akal panjang kalu nak menipu aje satu sen tak guna.

Anonymous said...

Suruh Dr Rozaidah pebetul gigi Saleh Tawil. Asah sikit supaya nampak macam toyol. Gigi toyol bahaya tapi bagi saleh tawil oklah tu. Nak lagi cantik asah sekali gigi syukur macam drakula pulak baru ngam gitu.
CUma nak nasihat Tok Mail jaga bini baik-baik; dia masih muda, anak kecik lagi, kalu apa2 jadi toyol dan drakula ini adalah haiwan pedaging.

Anonymous said...

Dulu aku nampak syukur ikut drmaamor mula dari atas bukit sampai tepi sungai (water front) kesian drmaamor rupa syukur ini adalah spy tok mail. Tok mail kena jaga2 budak macam ni sebab syukur ada syarikat urination corporation. aku dengar ada satu budak jawa dah tolong dia macam2 tapi bila dpt projek dan dah sendawa kenyang budak jawa tu gigit jari je lah. nak tahu siapa budak jawa tu? budak tulah yang tolong Tok mail dapat MBA. kahkahkah.

Anonymous said...

bagus btul ek blog nih... ngata org main laga2..tapi blog nih pon melagakan org gak.... memg bagus... bak paku dulan paku serpih kan..kan..kan...
tang jamaliah tu lak... bagus lah korg nk pilih dia... alamat dia akan pau korang sorang skit utk bayarkan duit kopi bg yg tulun kempen kan tuk dia... cam dulu la kutip duit org yg naik bas nak gi satu program..kata nk bg tip kt pemandu bas...pada hal bas dh dibayar duit minyak termasuk lah duit kopi bagai... masa tu plak yg naik bas ahli parti komponen bn... bagus harumkan nama bhgn dgn cara tu... pandaikan korang pilih wanita no 2 tu kan... nk buat umno ni cam syarikat traveling dia tu kan..kan..kan...

Anonymous said...

kata orang rumah Noraidah berhantu,betul ke?Kesian Syam gi cari bomoh sampai indon nak halau hantu.hantu janggu,drkula dan toyol kat ampang pun kena halu sekalibaru selasai masaalah.bila nak masuk rumah baru tu?kawn ditamn wahyu apa kabor?