Wednesday, August 20, 2008

Sapa tu budak JAWA yg dah tolong SHUKUR dan TOK Mail?

Kongsi-kongsilah baru kita tahu kisah sebenarnya?

Cerita kerana benarnya ni ada kebaikkannya...betul tak.

9 comments:

Anonymous said...

BUKAN BUDAK SEBENARNYA.dah bapak budak.ampang jaya same macam ampang jawa pada suatu masa dulu.kalau tak jawa kena masuk jawa misalnya datuk mad aris.tak kan tak tau tok mail kan panggil datuk nasir safar pegawai penerangan khas TPM utk bantu sesama jawa.nasiblah aku pun jawa juga.hidup jawa.hidup tok mail!!!

Anonymous said...

Masa khir toyo jawa takde can nak lawan tokey.sekarang ni safarizol kehulu kehilir bawa jawa yg sorang ni yg nak jadi ketua pemuda UMNO.lupo nak tanyo salel tawil tu jawa jugak ke?ada syerupa macam khir toyo.Sorry brader toyo ngan tawil jauh tuuu!selalunya kalau sekapal memang tolonh menolong.tok mail jangan lupa kawan2 jaw ye!

Anonymous said...

Tok Mail kan ada MBA,kalau tak jadi YB pun tak pe boleh jadi macam Tan Sri Khalid Ibrahim yg jugak ada MBA.MBA tan sri telah terbukti tapi tok mail meneraju UMNO ampang habis lingkup pd PRU 12.kesian arwah Datuk Mufti yg dah bangunkan UMNO ampang sampai masyor tapi tok mail bagi hancor!Bukan tok Mail lah,aku agak tuk janggut dan saleh k....g kot.

braveiron said...

Tok Mail ada master degree yang kalah teruk dengan master of grillll!!!!

Usain Bolt said...

Nak kongsi maklumat kena tengok2 jugak. Kerajaan pun ada rahsia rasmi. Kalu nak kongsi untuk 'kita-kita' je boleh lah.
Sapa 'kita-kita' tu?

Anonymous said...

siapa budak jawa tu dah tak penting kerana Datuk Ismail tetap macam tu jugak.sekarang ni marilah kita samsama bermuafakat untuk majukan diri,keluarga dan bangsa kita.tak guna nak gaduh2.tok mail dan pak dokter kenalah gembelingkan usaha untuk menyatupadukan ahli UMNO dan seluruh rakyat terutamanya di ampang.HidupUMNO untuk Malaysia

Anonymous said...

UMNO perlukan sokongan semua pihak .Ahli UMNO kena bersihkan hati dari sifat negatif dan berlapang dada untuk menerima teguran dan kebenaran.Gua yakin masih ada yang sayang pada UMNO dan tidak akan rela lihat ia berkubur kerana kerakusan diri ahli dan pemimpin yang cuma sedikit bilangan nya.Allah bersama orang yg amanah

Anonymous said...

tahniah pada Datuk ismail kerana dengarnya menang tanpa bertanding .harap dapat satukan semua ahli bagipastikan rakyat terbela.ada eloknya dokter maamor terus aktif sebagai penggerak NGO aje tapi lebih cantik tolong2 juga datuk mail di ampang.ok doc?

SITANGGANG said...

Salam Perjuangan.....

Kita lihat bagaimana UMNO Bahagian Ampang tidak TULUS dan JUJUR menjalankan tugas pertadbiran UMNO di Bahagian Ampang dimana Cawangan Cawangan yang tidak cukup korum 1/4 dan Cawangan Cawangan yang tidak bermesyuarat di sah kerana Cawangan Cawangan ini menyokong dan mencadangkan Dato Ismail Kijo.

Cawangan yang tidak cukup korum1/4:
1. Pusat Bdr Tmn Dato Ahmad Razali
(Dato Ismail Kijo)
2. Jalan Ulu Klang (Shith Juman)
3. Bukit Ampang (HJ Hashim Ibrahim)
4. Pinggiran Pekan Ampang
(saleh Tawil/anak Keling Ampang)
5. Jln Merdeka Ampang
(Zulkifli Mohammad)
6. Tmn Rasmi Jaya (Mazli Musa SB)
7. Tmn Uda Jaya (Aziz Derus)
8. Kampung Melayu Lama (Aziman Ali)
9. Pinggiran Dam (Along Joe)
10.Pangsapuri Kg Tasek Tambahan(Khadri Nayan / Yahuudi ampang)
11.Pusat Bdr Tmn Keramat (razali)
12.Tmn Seri Raya (Jasman Aslim)
13.Lembah jaya Utara (Yacob Kassim)

Cawangan Yang Tidak Bermesyuarat;

14.Desa Enggang (Abd sukor Ibrahim)
15.Fasa 5 Tasek Tambahan
(Rosli Alip)
16.Jalan Kerja Ayer Lama
(Mohni bin Mat Tamin)
17.Pinggiran Kg Pandan Dalam
( Hj Diman Hassan)
18.Sri Ampang Raya( Kamsis Saring)
19.Taman Tun Abdul Razak
(Amir Hamzah bin Kasim)
20.Keramat Selaman Bt 4 1/2Ampang
(safarizul Mustafa)
21.Pusat Komersial Tmn Dagang
(Mohd YUsuf Abd Rahman )
22.Kampung Permai Jaya
( Mohd Yusof Mad Derus)

Lihatlah tuan tuan 22 Cawangan yang menyokong Dato ismail kijo semuanya ini satu pembohongan yang dilakukan oleh pemangku ketua bahagian Dato ismail kijo dan Setiausaha UMNO Bahagian Tuan Hj Aziz MD Derus dan kuncu kuncu mereka.

Selamat Berjuang Allah Bersama Orang Yang Benar. salam.