Thursday, October 16, 2008

Majlis Hari Raya Datuk Dr Maamor Osman

Tarikh : 19 /10/ 08 (Ahad)

Alamat : No.22, Jalan 1/2, Seri Taman Baru, Ampang Tasek

Masa : 1 ptg hingga 7 petang.

6 comments:

shah rukh jawa said...

Aku harap ramai kekawan akan datang dan sembang agenda melayu.gunakan kesempatan bersua muka ni untuk merapatkan barisan dan ukhwah kita demi memartabatkan umat islam ditanah melayu ni.Aku nak cadangkan supaya kawan2 baca artikel dalam utusan malaysi pada 15102008 yg ditulis oleh Dr Ridhuan Tee Abdulah menyanggah kebiadapan wanita cina parti gerakan yg kacang lupakan kulit dan kalau boleh brother blogger uploadkan supaya kawan2 boleh baca.kita pakat2 bincang dan nak mintak Dr Maamor jemput us dr Ridhuan Tee sekali.tqvm

Anonymous said...

Perisik Tok Mail mesti datang tenguk majlis tu mana tau Dr M nak gunakan kesempatan tu untuk kempen!Ada can nak disqualifiedkan berdasarkan teknikal,hebatkan?Agaknya sebabtu Tok Mail tak buat open house.

Anonymous said...

Bro Madali SB dan Muhammad MIO jangan lupa datang.Buatlah lapuran yang cantik bila Tok Mail datang dan berpeluk ngan DrMaamor.Aku nak tengok bini Tok Mail yg keturunan SRK (DMSM)...datuk Shah Rukh Khan!Tok Mail janga biarkan bini terperosok kat dalam rumah aje.bawalah bemesra dengan rakyat marhain ni.

jawa melaka said...

no hp DR Ridhuan Tee Abdullah 0122026671.Aku percaya Dr Maamor dah jemput beliau.Kekawan yg berminat nak berdiskusi dengan beliau bolehlah berhubung melalui talian yg saya sertakan ni.

Anonymous said...

Mengikut maklumat yg disamapikan oleh SB Datuk Ismail KIjo akan hadir kerumah terbuka Dr Maamor dan jiran harmoni beliau iaitu keluarga Sha-Azlina dan Riza-Ina.Harap pengapit tok Mail tolong ingatkan supaya lepas pergi open house YB Kashim terus ajelah kerumah Dr Maamor.Aku harap boleh jumpa Ezam pada hari tu.

Anonymous said...

Sah ,ada kawan SB dan MIO datang.Sdr Mazli pun ada.Tok Mail tak nampak pulak.YB Azman,Ketua Puteri,Zakaria Talib dan rami jugak ketua cawangan yg hadir.Aku heran ramai betul makcik2 serbu open house keluarga harmoni tu.Bila aku tanya rupanya mereka adalah ibu tunggal yg jadi peminat setia Dr Maamor.Kalau mereka pakat kempen untuk PPIM memang meletup!