Sunday, October 19, 2008

Persidangan Bahagian Ampang ditunda ke 27/10/2008

Kenapa tidak menunggu Persidangan Pemuda?
Kenapa dibuat secara tergesa-gesa?
Ada agenda tersembunyi ke UMNO Bahagian Ampang?

14 comments:

umnorisme said...

Mungkin sebab Tok Mail nak sambut sekali Deepavali dengan isteri yg macam ada dkk tu! (dkk=darah keturunan keleng!)

dkk jawa said...

saudara umnorisme,tak baik you mengata isteri orang macam tu.Tok Mail tu bukankah pemimpin kita.Kata arwah Tok Mufti ketua kit ni macam bapak kita.mengata isteri ketua kita macamlah mengata kat emak kita,isme ini lah yg dicanagkan dalam UMNO selama ni.kalau tu pun you tak faham janganlah guna nama umno isme tu!!!

Anonymous said...

Bukan sebab nak sambut Deepavali tapi memang dah perangai putar alam sebijik macam tu!!dah terang lagi bersuluh pulak saudara umnoisme oi!!!...Apa pun aku harap akan ada pertandingan yg bersih.aku tak nak lihat geng tok mail sapu bersih.Aku dengar zakaria talib dah tak kedekut ,betul ke?Azman wahid dan zakaria talib kena bincang baik2 kalau tidak cina singapura tu yg akan jadi naib ketua bahagian tanpa keluar peluh.

khasim said...

persidangan pemuda tak menjejaskan mesyuarat cawangan dan bahagian kata orang bahagian.kekusutan dan penipuan dalam pemuda tok mail tak terbabit.kalau ada yg kata berlaku penyelewengan mesyuarat cawangan semua tu adalah fitnah dan kata2 dari pengkhianat.Tok Mial berpendidikan ugama tak mungkin buat kerja tak senonoh tu.

Anonymous said...

Pada pendapat aku kalau Dr Maamor tak dapat bertanding kerana teknikal ia bakal menyebabkan ramai ahli umno akan tawar hati untuk terus aktif kerana penyelewengan akan lebih sukar dibongkarkan.Pengundi akan hilang keyakinan kpada umno kerana umno kelihatan seperti ketandusan pemimpin,maka aku harap sangatlah Dr Maamor akan mainkan peranan untuk menarik mereka itu supaya terus setia bersama umno.Dr Maamor please compliment and suppliment sesiapa saja yg akan menjadi pemimpin umno ampang dan pemimpin pula jangan monopoli jawatan dan syok sendiri.ingat tanggungjawab kita.

ridhuwan said...

Datuk Ismail Kijo patut dah ada pasukan menyediakan ucapan yg menggariskan agenda untuk memajukan ahli umno dari segi keperibadian,ekonomi,kebijaksanaan berpolitik,pendidikan,sosial,antara kaum dan antarabangsa disampingmeyediakan formula untuk menawan ampang dari parti PR.Ucapan mestilah berdasarkan fakta kerana beliau ada MBA,mesti ada follow-up supaya tidak berkubur sekadar retorik saja.Tok Mail boleh minta Dr Maamor untuk merapatkan barisan umno ampang dan saya yakin Dr Maamor akan bekerjasama dan kumpulkan semua sisa kekuatan yg masih ada.

umnorisme said...

wahai dkk jawa, maksud sebenar Tok Mufti, pemimpin atau ketua umpama bapa ialah bagi mereka yg disegani dan dihormati. Punya ketokohan dan keberanian. Jiwa kelas 1. Bukan mereka yg takut bini kelas 1, rakyat kelas 3 cam Tok Mail ;)


dkk jawa said...

saudara umnorisme,tak baik you mengata isteri orang macam tu.Tok Mail tu bukankah pemimpin kita.Kata arwah Tok Mufti ketua kit ni macam bapak kita.mengata isteri ketua kita macamlah mengata kat emak kita,isme ini lah yg dicanagkan dalam UMNO selama ni.kalau tu pun you tak faham janganlah guna nama umno isme tu!!!

braveiron said...

Buat apa nak berkuasa lagi kalau parti dah senget sebelah.
Bagilah orang lain perbetul yang senget tu.
Tok Mail, awak dah terbukti tidak lagi relevan, ketepilah bagi orang lain balancekan parti.
Kalau tayar kereta tak balance, bawak laju sikit bergegar.
UMNO dah boleh kira hilang tayar dah. Nak jalan pun susah, jalan sikit orang meluat, jalan sikit orang ludah.
Sudahlah tu Tok Mail. Kalau menang pun masyarakat dah tak pedulilah. Kekallah Ampang di tangan pembangkang

Anonymous said...

Eloklah klu tok mail x terlibat... tapi jangan taksub sangat memuji orang... Tok Mail tu pun manusia biasa... bukannya malaikat...


khasim said...
persidangan pemuda tak menjejaskan mesyuarat cawangan dan bahagian kata orang bahagian.kekusutan dan penipuan dalam pemuda tok mail tak terbabit.kalau ada yg kata berlaku penyelewengan mesyuarat cawangan semua tu adalah fitnah dan kata2 dari pengkhianat.Tok Mial berpendidikan ugama tak mungkin buat kerja tak senonoh tu.

October 19, 2008 9:54 PM

Anonymous said...

Bravo!! Datuk Ismail Kijo berjaya menjadi ketua UMNO ampang secara teknikal.syukur ......

Anonymous said...

Aku harap akan ada sinar baru dalam AJK umno bahagian.Aku sayangkan umno kerana telah menjadi wadah perjuangan sekian lam dan sesiapa yg mewarisi nya hendaklah sedar bahawa tanggung jawab besar menanti anda.jangan putuskan hubungan akar umbi dan jadikan umno terus releven sepanjang masa.dahulukan kepentingan parti dari diri.umno perlukan soft ware yg lebih canggih dan intelligence.aku akan tetap hadir walaupun ada kekecewaan terbuku dihati melihat gelagat ahli umno yg menjadi langau!!..

Anonymous said...

bro umnorisme,boleh tak awak tolong hantarkan kueh utk tok mail pada 271008?kalau boleh hantarkan bunga melor sekali.

umnorisme said...

nak hantar kueh keleng ke kueh melayu?? ;)

Anonymous said...

Deepa Raya....

dua dua mesti antar...

muruku...muruku..muruku.. itu jangan lupa....