Sunday, October 19, 2008

Terima Kasih kepada Datuk Dr Maamor Osman

Sungguh meriah Majlis Hari Raya yang di anjurkan oleh Datuk, ramai Ketua-Ketua Cawangan yang hadir, Ezam, Dr Ridhuan, SB Mandali, MIO Mohamad dan Mazli serta Persatuan Ibu Tunggal, Warga Emas dan OKU.

Beginilah Kalau nak jadi Pemimpin...seperti kata Datuk Rais Yatim, kalau dah bagus tidak payah melobi.

4 comments:

braveiron said...

Linda Zerain, Cikgu Azman pun datang sampai lencun kene hujan (keretanya lah)

braveiron said...

Tok Mail tak buat ke open house? YB Khasim pun buat. Duit banyak-banyak buat apa.
Zack Talib pun dah tak kedekut dah.
Dah lah poster ucap selamat hari raya pun tak buat.
Aku dengar Dr. Maamor tiap-tiap tahun buat, tak kiralah bertanding ke tidak.
Janganlah dendam dengan pengundi Tok Mail. Cuma kali ini dia orang tak undi, lain lain dia bagilah jangan risau. Tapi dia orang bagi jika Tok Mail tak bertandinglah.

dkk jawa said...

Aku tenguk seronok sungguh tetamu yg datang.Aku nyaris tak merasa nasi mandi kambing yg lazat,cedol kacang dan pulut,sate zaini memang menyelerakan.Aku dengar Dr Maamor dan jiranya sampai terlupa makan kerana leka melayan tetamu.Tetamu ada yg tertanya2 apakah jiran Dr Maamor tu adik2 dia?Aku dengar bukan nya keluarga tapi itulah tanda ukhwah dalam islam.Sifat ukhwah dan baik sesama jiran adalah ajaran islam yg mesti kita laksanakan bukanya tutup gate bila ada orang datang,tapi kalu yg dtg tu nak bagi fulus.....

Anonymous said...

Aku cuma kesal sikit sebab Datuk Ismail Kijo tak datang.DR Rpzaidah pun tak muncul juga,mungkin sibuk melayan suami maklumlah sekarang musim hujan;tak gi bali pun kat sini masih boleh honeymoon.